HTML

Mindennapok

Hát üdv Mindenkinek! Még kislány koromban írtam naplót, jó sokáig, talán 7 évig. Néha nagyon jól jött, ha valamire nem emlékeztem, vissza tudtam nézni, hogy mikor volt, hol történt, stb. De néha más is beleolvasott és az nem volt túl jó. Nos, ez a blogolás pedig arról szól, hogy más is látja. Remélem nem lesznek unalmasak az írásaim kedves olvasók! Mindenképp arra törekszem majd, hogy izgalmas legyek! ;o) Jó olvasást! Vikci*

Friss topikok

Linkblog

Augusztus 31.

2009.08.31. 12:59 Vikci01*

Így, nyár végén az ember kicsit vágyik már hűvösebb időkre, mikor tényleg eljön, mégsincs hozzá kedve. Szomorkodva nézelődünk, hogy lassan vége a jó időnek, és felmérjük emlékeinket, mennyire használtuk ki, és töltöttük hasznosan a nyarat.

Munkámból kifolyólag sokfelé jártunk az elmúlt hónapokban, melyről hamarosan összeállítok egy képes beszámolót az érdeklődőknek.

Egy Vidékfejlesztési Egyesületben dolgozom, melynek lényege a magyarországi, fejlődésre szorult települések finanszírozása. Ennek keretében sok rendezvényen, kiállításon megforulunk, hogy népeszerűsítsük ezt a programot és településeink is ismeretséget szerezzenek, lehetőségük legyen bemutatni különleges, egyedi szokásaikat. (UMVP = Új Magyarország Vidékfejlesztési Program, umvp.eu)

Megjelentünk a Szigeten, ahol külön helyet kapott a Leader utca, a Hungarikum Faluval egy helyen. Sokan látogatták a térségek pavilonjait, siker koronázta ezt a megmozdulást is.

Szeptember 18-án, a Vajdahunyadvárban kerül megrendezésre a II. Magyar Vidék Napja, ahol ismét kiállítóként jelennek meg a különböző térségek művészei.

Érdemes kilátogatni, hiszen érdekesebbnél érdekesebb látnivalók lesznek, és pesrze kóstoltatás is mindenféle termékből ;o) Akit érdekelnek a részletek, látogasson el erre az oldalra: 

http://www.umvp.eu/?q=hirek/felhivas-a-ii-magyar-videk-napja-rendezvenyen-valo-megjeleneshez

Hamarosan honlapunkon is olvashattok a rendezvényről. www.kisdunave.hu. Amit én szerkesztek :oD

Délután Pályázat Bíráló Bizottsági ülésünk lesz, úgyhogy megyek készülni, később jövök!

Pusszantás

Vikci*

 

Szólj hozzá!

Címkék: rendezvény umvp egyesület sziget

A bejegyzés trackback címe:

https://vikci.blog.hu/api/trackback/id/tr711350578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása